MondiArt Alu Art | Red Deer in Morning Sun

Foto op aluminium van museumkwaliteit. Een mooie sfeervolle print van een hert in het ochtendgloren.

€279,00

Deliverytime

Wanddecoratie van het het populaire interieurmerk MondiArt bestel je online bij De Woon Winkel | Bekijk in de Winkel | Gratis bezorgd in NL | 14 dagen retourrecht.

Afkomstig uit de superstudio in Eindhoven is Mondi Art zowel een fabrikant als importeur van de meest veelzijdige wanddecoratie. Gestoeld op 30 jaar ervaring weet het bedrijf precies met welke wanddecoratie jij je interieurstijl vervolmaakt. Stuk voor stuk hebben de decoratiestukken een werelds karakter. Hierbij wordt intensief samengewerkt door internationale kunstenaars, designers en fotografen. Creativiteit in een mondiaal jasje dus.

Zodra je een blik hebt geworpen op de collectie van deze decoratiespecialist dan voel je de passie volledig tot je doordringen. Het Mondi Art team bestaat dan ook uit echte ambachtslieden, die zich volledig toeleggen op de mooiste resultaten. Omdat ze voor iedereen een wauw-effect aan de wand willen creëren vind je alle interieurstijlen in hun collectie terug. Daarom is er ook een grote diversiteit aan materiaalkeuze. In onze webshop kun je aan de linkerzijde van de productpagina filteren welk materiaal jouw voorkeur heeft. Van aluart en glas tot canvas, metaal en aluminium. Zelfs de materiaalsoorten kunststof en hout ontbreken niet.

De naam Mondi Art is natuurlijk niet voor niets gekozen. Ieder decoratiestuk representeert een unieke vastlegging van een prachtig wereldfenomeen. Wat bijvoorbeeld te denken van Schilderij Tijger? Deze ingelijste zwart-wit foto laat de immense kracht van dit dier zo je woonkamer instromen. Of kies voor Schilderij Geisha voor een uniek Japans accent aan je living.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »