Verzenden & retourneren

Gratis bezorging

Bestellingen vanaf € 50,- worden gratis bezorgd in Nederland, exclusief de waddeneilanden. Voor bestellingen onder de € 50,- euro bedragen de verzendkosten € 4,99. Voor België en Duitsland worden er wel verzendkosten gerekend. Deze worden berekend tijdens de bestelling.

Kleine artikelen worden verzonden via DHL

Veel van onze producten kunnen verzonden worden met DHL. Houten Meubel Outlet bepaalt zelf of deze optie geschikt is voor het aangekochte artikel. Zodra het artikel verzonden is, ontvangt een mail met een track and trace link. DHL kunnen artikelen ook bij buren afleveren. Mocht u dit niet wensen, geef dit dan aan in het opmerkingenveld bij de bestelling.

 

Grote artikelen worden bezorgd door een meubeltransportbedrijf

Wij laten de goederen verzenden door onze eigen bezorgdienst en door een zeer ervaren meubeltransportbedrijf. Dit om te kunnen garanderen dat de meubelen zonder schade op een nette manier bij u bezorgd worden.

 • Meubelen worden naar binnen gebracht achter de eerste deur.
 • Meubelen die nog gemonteerd dienen te worden, worden niet gemonteerd.
 • Meubelen worden alleen op de begane grond geleverd.
 • Er dient iemand aanwezig te zijn om te helpen met tillen. De levering gebeurt door 1 persoon.
 • Er wordt een track and trace mail verstuurd of een afspraak met u gemaakt voor de levering.
 • Er wordt enkel overdag geleverd en niet in het weekend.
 • Waddeneilanden zijn mogelijk tegen meerprijs. Neem hiervoor even contact met ons op.

 

Bezorgd door meubeltransportbedrijf in België exclusief montage

Wij laten de goederen verzenden door een ervaren meubeltransportbedrijf. Dit om te kunnen garanderen dat de meubelen zonder schade op een nette manier bij u bezorgd worden. De kosten hiervan verschillen per artikel. In het bestelproces ziet u de verzendkosten. 

 • Meubelen worden naar binnen gebracht en achter de eerste deur geplaatst.
 • Meubelen die nog gemonteerd dienen te worden, worden niet gemonteerd.
 • Meubelen worden alleen op de begane grond geleverd.
 • Er dient iemand aanwezig te zijn om te helpen met tillen. De levering gebeurt door 1 persoon.
 • Er wordt een track and trace mail verstuurd of een afspraak met u gemaakt voor de levering.
 • Er wordt enkel overdag geleverd en niet in het weekend.

 

Afhalen

Het is mogelijk om je bestelling bij ons af te komen halen tijdens openingstijden van de showroom. We zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:30 en op zaterdag van 09:00 tot 17:00 uur.

 

PostNL / DHL pakketdienst voor Nederland en België

Veel van onze producten kunnen verzonden worden met PostNL / DHL. De Woon Winkel bepaalt zelf of deze optie geschikt is voor het aangekochte artikel. Zodra het artikel verzonden is, ontvangt een mail met een track and trace link.PostNL en DHL kunnen artikelen ook bij buren afleveren. Mocht u dit niet wensen, geef dit dan aan in het opmerkingenveld bij de bestelling.

 

RETOURNEREN

Welke artikelen kunnen geretourneerd worden?

Artikelen kunnen bij ons zonder opgaaf van reden binnen 14 dagen worden geretourneerd. Gebruik hiervoor het herroepingsformulier en voeg dit formulier toe bij de geretourneerde artikelen. Dit is erg belangrijk aangezien we anders de zending niet aan u kunnen koppelen en de retourbetaling niet in orde kunnen maken.

De artikelen dienen nog in de originele verpakking te zitten en dienen ongebruikt te zijn. Je dient de artikelen netjes te verpakken zodat deze schadevrij aankomen. Mocht er schade ontstaan bij het transport dan kunnen we waardevermindering in rekening brengen bij de retourbetaling.

Een uitzondering op de mogelijkheid om te retourneren zijn maatwerk artikelen, of artikelen die we speciaal voor je bestellen en/of bewerken. Omdat er zo veel mogelijkheden zijn, is een artikel vaak erg klant specifiek. Het retourrecht komt te vervallen wanneer het product is gemonteerd. 

Afbeeldingen van producten op onze website dienen enkel ter illustratie en vormen geen bindende weergave van de eigenschappen van die producten (de verpakking kan bijvoorbeeld anders zijn wegens een door de producent doorgevoerde wijziging).

Maatwerk artikelen zijn:

 • Veel eettafels aangezien de meeste eettafels speciaal voor u op maat gemaakt worden
 • Banken worden speciaal voor u op maat gemaakt
 • Stoelen worden speciaal voor u gestoffeerd in de gewenste kleur
 • Diverse kasten worden alleen op bestelling gemaakt omdat deze veel ruimte innemen in het magazijn
 • Alle producten die wij voor je bewerken; inkorten, olie behandeling en overige aanpassingen aan het artikel

 

Kosten bij het retourneren van een bestelling

Bij het retourneren van je bestelling zijn de verzendkosten voor het retourzenden voor eigen rekening. Bij artikelen die via DHL of PostNL verzonden zijn, kun je het pakket zelf via DHL of PostNL retourneren. Je dient hiervoor zelf een label aan te schaffen bij de gewenste verzender. Verwijder hiervoor het verzendlabel wat door ons op het pakket bevestigd is of plak het nieuwe label hier overheen. Zorg er altijd voor dat het oude label niet meer gescand kan worden, want anders wordt de zending opnieuw bij jou bezorgd.

Wij adviseren altijd de verzenddoos en/ of originele verpakking voorzichtig open te maken, zodat u deze eventueel weer kunt gebruiken om de bestelling terug te sturen. Als u een pakket weigert aan de deur, dan rekenen wij eventuele weigeringskosten en retourverzendkosten aan u door.

Is het artikel te groot om via PostNL of DHL te verzenden, dan kun je je bestelling zelf terugbrengen of op laten halen door het transportbedrijf. Wanneer je het laat ophalen door het transportbedrijf dan brengen we de werkelijke transportkosten in rekening. De retourkosten verschillen per artikel. Hierbij moet je rekeninghouden met een bedrag tussen de € 50,- en € 100,-. Je ontvangt het bedrag exclusief de verzendkosten binnen 14 dagen weer op je bankrekening. Als je een pakket weigert aan de deur rekenen wij de retourverzendkosten wel aan u door.

 

Een verkeerd of beschadigd artikel ontvangen?

In dit geval lossen we het natuurlijk gewoon netjes op zonder dat dit u extra kosten oplevert. Stuur in dit geval binnen 48 uur na levering een mail naar [email protected], het liefst voorzien van foto's. We zullen dan zo snel mogelijk zorgen dat je alsnog het juiste artikel ontvangt.

 

Bestelling annuleren?

In de meeste gevallen is dit geen probleem als dit op tijd wordt gedaan, tenzij het maatwerk artikelen betreft. Bestellingen van standaard producten kunnen tot ze verzonden zijn uiteraard geannuleerd worden.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »