Verzenden

Gratis bezorging

Bestellingen vanaf € 50,- worden gratis bezorgd in Nederland, exclusief de waddeneilanden. Voor bestellingen onder de € 50,- euro bedragen de verzendkosten € 4,99. Voor België worden er wel verzendkosten gerekend. Deze worden berekend tijdens de bestelling. 

Kleine artikelen worden verzonden via DHL

Veel van onze producten kunnen verzonden worden met DHL. De Woon Winkel bepaalt zelf of deze optie geschikt is voor het aangekochte artikel. Zodra het artikel verzonden is, ontvang je een mail met een track and trace link. DHL kunnen artikelen ook bij buren afleveren. Mocht je dit niet wensen, geef dit dan aan in het opmerkingenveld bij de bestelling.

 

Grote artikelen worden bezorgd door een meubeltransportbedrijf

Wij laten de goederen verzenden door onze eigen bezorgdienst en door een zeer ervaren meubeltransportbedrijf. Dit om te kunnen garanderen dat de meubelen zonder schade op een nette manier bij u bezorgd worden.

 • Meubelen worden naar binnen gebracht achter de eerste deur.
 • Meubelen die nog gemonteerd dienen te worden, worden niet gemonteerd.
 • Meubelen worden alleen op de begane grond geleverd.
 • De levering gebeurt door 1 persoon.
 • Er wordt een track and trace mail verstuurd of een afspraak met u gemaakt voor de levering.
 • Er wordt enkel overdag geleverd en niet in het weekend.
 • Waddeneilanden zijn mogelijk tegen meerprijs. Neem hiervoor even contact met ons op.

 

Bezorgd door meubeltransportbedrijf in België exclusief montage

Wij laten de goederen verzenden door een ervaren meubeltransportbedrijf. Dit om te kunnen garanderen dat de meubelen zonder schade op een nette manier bij u bezorgd worden. De kosten hiervan verschillen per artikel. In het bestelproces ziet u de verzendkosten. 

 • Meubelen worden naar binnen gebracht en achter de eerste deur geplaatst.
 • Meubelen die nog gemonteerd dienen te worden, worden niet gemonteerd.
 • Meubelen worden alleen op de begane grond geleverd.
 • Er dient iemand aanwezig te zijn om te helpen met tillen. De levering gebeurt door 1 persoon.
 • Er wordt een track and trace mail verstuurd of een afspraak met u gemaakt voor de levering.
 • Er wordt enkel overdag geleverd en niet in het weekend.

 

Afhalen

Het is mogelijk om je bestelling bij ons af te komen halen tijdens openingstijden van de showroom. We zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:30 en op zaterdag van 09:00 tot 17:00 uur.

 

PostNL / DHL pakketdienst voor Nederland en België

Veel van onze producten kunnen verzonden worden met PostNL / DHL. De Woon Winkel bepaalt zelf of deze optie geschikt is voor het aangekochte artikel. Zodra het artikel verzonden is, ontvangt een mail met een track and trace link.PostNL en DHL kunnen artikelen ook bij buren afleveren. Mocht u dit niet wensen, geef dit dan aan in het opmerkingenveld bij de bestelling.

Een verkeerd of beschadigd artikel ontvangen of is er een artikel niet geleverd?

In dit geval lossen we het natuurlijk gewoon netjes op zonder dat dit u extra kosten oplevert. Stuur in dit geval binnen 48 uur na levering een mail naar [email protected], het liefst voorzien van foto's. We zullen dan zo snel mogelijk zorgen dat je alsnog het juiste artikel ontvangt.

 

Bestelling annuleren?

In de meeste gevallen is dit geen probleem als dit op tijd wordt gedaan, tenzij het maatwerk artikelen betreft. Bestellingen van standaard producten kunnen tot ze verzonden zijn geannuleerd worden. Zodra een pakket verzonden is kan deze niet meer geannuleerd worden. Als je een pakket weigert aan de deur dan worden de retourkosten in mindering gebracht op de retourbetaling.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »