Retourneren

Een product via het internet besteld en toch niet helemaal tevreden? Dit willen we natuurlijk snel voor je oplossen. Veel van onze producten kunnen binnen 14 dagen geretourneerd worden. Sommige producten zijn uitgezonderd, bijvoorbeeld omdat je deze zelf samengesteld hebt (maatwerk). 

Voor elk online besteld product geldt een bedenktermijn van 14 dagen, ingaande de eerste dag nadat de bestelling bij je is afgeleverd. Ben je niet helemaal tevreden over je aankoop en is het product ongebruikt en onbeschadigd, dan kan je het, zonder opgaaf van redenen, aan ons retourneren. Wij adviseren altijd de verzenddoos en/of originele verpakking voorzichtig open te maken, zodat je deze weer kunt gebruiken als je de bestelling wilt terugsturen. Zonder originele verpakking kunnen we het artikel niet retour nemen.

Maatwerk artikelen, of artikelen die we speciaal voor je bewerken kunnen niet worden geretourneerd. 

Maatwerk artikelen zijn:

  • Veel eettafels aangezien de meeste eettafels speciaal voor u op maat gemaakt worden.
  • Stoelen, banken, barstoelen welke specifiek besteld worden qua kleur, stof of afmeting.
  • Alle producten die wij voor je bewerken; inkorten, olie behandeling en overige aanpassingen aan het artikel

 

Kosten bij het retourneren van een bestelling

Bij het retourneren van je bestelling zijn de verzendkosten voor het retour zenden voor eigen rekening.

Hoe kan ik mijn bestelling retourneren?

Via onderstaande link kun je heel eenvoudig je retour aanmelden. Vul ons retourformulier in en kies voor je favoriete verzendmethode. 

Maak nu een retourlabel aan

Verwijder hiervoor het verzendlabel wat door ons op het pakket bevestigd is of plak het nieuwe label hier overheen. Zorg er altijd voor dat het oude label niet meer gescand kan worden, want anders wordt de zending opnieuw bij jou bezorgd.

Wanneer het artikel in goede orde ontvangen is, krijg je binnen 14 dagen het aankoopbedrag retour. Mocht er schade zijn ontstaan aan het artikel, dan kunnen we de schade/ waardevermindering in mindering brengen op de retourbetaling en vindt er een verrekening plaats.

Is het artikel te groot om via PostNL of DHL te verzenden, dan kun je je ook gebruik maken van bovenstaande retourlink. Wij bekijken dan samen de mogelijkheden voor het ophalen of zelf retourneren. Wanneer je het laat ophalen door het transportbedrijf dan brengen we de werkelijke transportkosten in rekening. De retourkosten verschillen per artikel maar liggen tussen de € 50,- en € 100,-. Bij banken moet je rekeninghouden met € 100,- retourkosten. Je ontvangt het bedrag exclusief de verzendkosten binnen 14 dagen weer op je bankrekening. 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »