Onderhoudsmiddelen voor zitmeubelen

Oranje Navulset vilt voor ronde holle poot - set van 4 t.b.v. 1 stoel

QuickClick anti kras vilt 20 mm. Deze viltglijder is geschikt voor parket, laminaat en steen.

€5,00

Deliverytime

Oranje Viltdopjes voor ronde holle poot - set van 4 t.b.v. 1 stoel

QuickClick anti kras vilt holle poot 13 mm (binnenmaat) incl rond vilt Ø20 mm. Deze viltglijder is geschikt voor parket, laminaat en steen.

€10,00

Deliverytime

Textiel protector spray

Nieuw of pas gereinigd textiel kan met Textile Protector PRO beschermd worden tegen vuil en vlekken. De formule is nu verbeterd en geeft de best mogelijke bescherming voor uw kostbare meubelen.

De hoogwaardige PRO textielbeschermer beschermt alle soort

€12,50

Deliverytime

Oranje Leather Protector spray 500ml

Een lederbeschermer speciaal voor geschuurde ledersoorten zoals nubuck, suède, vintage en pilotenleder. Beschermt optimaal tegen ongelukken op basis van water, olie of vet. Vloeistoffen kunnen eenvoudig opgedept worden.

€12,95 €15,95

Deliverytime

Oranje Microleder Protector spray 500ml

Voor het optimaal beschermen van mikroleder. Het beschermt tegen water en vuil en zorgt ervoor dat dat makkelijke opgedept kan worden.
Deze unieke set bevat hoogwaardige en veilige producten voor het optimaal beschermen, voeden en reinigen van uw leder.

€12,95 €15,95

Deliverytime

Oranje Leather Care Kit- Care & Protect 2x250ml

Leder is een natuurproduct met een mooie en luxe uitstraling. Om uw leder mooi en in topconditie te houden, heeft u een uitstekende keuze gemaakt met de Leather Care Kit.

Deze unieke set bevat hoogwaardige en veilige producten voor het optimaal bescher

€19,95 €24,95

Deliverytime

Leather Care Kit Wax & Oil

Gewaxt en geolied leder is een natuurproduct met een mooie, luxe uitstraling. Om uw leder mooi en in topconditie te houden, is de Leather Care Kit for Waxed & Oiled Leather een uitstekende keuze.

Deze unieke set bevat hoogwaardige en veilige producten

€19,95 €24,95

Deliverytime

Oranje Textile Anti Static Spray 500ml

Vermindert statische lading op meubelstoffen, tapijt, gordijnen, boxsprings, tuinkussens en autobekleding. Minimaliseert het aantrekken van stof en beschermt tegen de opbouw van statische elektricit

€21,99 €29,99

Deliverytime

Micro Leather Care kit

Deze unieke en complete set bevat 3 gespecialiseerde producten voor het optimaal reinigen en beschermen van micro leerstoffen meubelstoffen. De Micro Leather Care kit houdt nieuwe meubelen in topconditie en geeft gebruikte (vervuilde) meubelen een tweede

€22,95

Deliverytime

Oranje Textiel Care kit

Deze unieke en complete set bevat 3 gespecialiseerde producten voor het optimaal reinigen en beschermen van nieuwe en gebruikte meubelstoffen. De Textile Protection Set houdt nieuwe meubelen in topconditie en geeft gebruikte (vervuilde) meubelen een tweed

€22,95

Deliverytime

Oranje Leather Care Kit geschuurd leder

Geschuurd, geborsteld of veloursachtig leder is een robuuste en natuurlijke ledersoort met een mooie en warme uitstraling.  Om uw leder mooi en schoon te houden, is de Leather Care Kit for Brushed Leather een uitstekende keuze.

Deze unieke set bevat ho

€34,95

Deliverytime

5 jaar All in House garantie

Uiteraard geniet je van de standaard garantie op je nieuwe aankoop. Maar wil je een langere en uitgebreidere garantie op je bank, fauteuil, stoel of karpet? Dan hebben wij daar het antwoord op! Kies voor 5 jaar garantie en ontvang tegen een geringe meerpr

€40,00

Deliverytime

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »