Menu
EUR
  • Gratis bezorging in NL > 50 euro
  • Achteraf betalen via Riverty en Klarna
  • Betalen in termijnen met IN3 of Spraypay
  • 14 dagen retourtermijn

Betaalmethoden

Bij De Woon Winkel kan je gebruik maken van de volgende betaalmethoden: 

iDEAL
Met iDEAL kunt je betalen voor uw online aankopen, veilig en gemakkelijk. Je betaalt de bestelling in een beveiligde online betaling omgeving, met de specifieke beveiligingsmethodes van jouw eigen bank. iDEAL werkt alleen voor klanten met een bankrekening in Nederland.
 
Bankoverschrijving
Als je liever niet betaalt via iDeal, dan kun je ook betalen via overschrijving. Je kunt het totaalbedrag van de factuur over maken naar Houten Meubel Outlet, onder vermelding van het factuurnummer als referentie. Wij verwerken de bestelling zodra wij de betaling hebben ontvangen.

Naam rekeninghouder: Houten Meubel Outlet
IBAN:                          NL16 RABO 0115 5877 80
BIC:                            RABONL2U

Achteraf betalen via Klarna

Klarna voert voor Houten Meubel Outlet het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een digitale acceptgiro van Klarna via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen.

Ter goedkeuring van je verzoek om te betalen met acceptgiro voert Klarna een gegevenscontrole uit. Klarna hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in het privacy statement op de site van Klarna. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan dien je het aan te kopen product te betalen met een andere betaalmethode.

Achteraf betalen via AfterPay | Riverty 

Afterpay| Riverty voert voor Houten Meubel Outlet het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een digitale acceptgiro van Afterpay | Riverty via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen.

Ter goedkeuring van je verzoek om te betalen met acceptgiro voert Afterpay een gegevenscontrole uit. Afterpay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in het privacy statement op de site van Afterpay. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kun je het aan te kopen product te betalen met een andere betaalmethode.

Visa / Mastercard

Betaal eenvoudig met je visa of mastercard en betaal zoals jij het gewend bent.

IN3

Komt een grote uitgave niet goed uit maar wil je geen schulden of extra kosten? Dan kies je voor in3. De enige gespreid betaalmethode zonder rente of lening en BKR registratie. Je betaalt gespreid in drie termijnen binnen 60 dagen. Meer informatie over IN3?

SprayPay

SprayPay maakt het mogelijk je meubels bij ons te bestellen en dit gespreid te betalen. Het kan gebeuren dat een grote uitgave niet uitkomt, maar je de aankoop wel nodig hebt. Zo geniet je alvast van je nieuwe meubel(s), voor een laag maandbedrag. Meer informatie over Spraypay?

Betalen bij afhalen 
Je betaalt dan in de showroom, deze optie is beschikbaar wanneer u afhalen kiest tijdens de bestelprocedure. In de showroom kun je contant voldoen of per pin. 

Cadeaukaarten

We zijn aangesloten bij All4one. wanneer u een cadeaukaart van All4one heeft, dan kunt u deze bij ons besteden. Cadeaukaarten mogen niet een hogere waarde hebben dan 250 EUR en mogen maximaal 3 jaar geldig zijn. Je kunt met de cadeaubon een aankoop van maximaal 50 euro per keer doen. Wil je iets kopen wat duurder is, dan kun je het beste met de All4One cadeaubon eerst een cadeaubon van De Woon Cadeau Winkel kopen.

Cadeaubon

Je kunt ook bij ons een cadeaubon aanschaffen. Hier zal de ontvanger zeker blij mee zijn.

Wanneer je kiest voor bezorgen, dan is het niet mogelijk om te betalen bij de bezorging. De betaling dient vooraf te zijn voldaan of via Klarna, Afterpay, In3 of Spraypay zijn geaccordeerd.

 

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »