Karlsson Klok Cuckoo Duo - Diverse kleuren

Koekoek! Wie kent de ouderwetse koekoeksklok niet? Karlsson gaf de traditionele koekoeksklok een moderne uitstraling. Het resultaat? Wandklok Cuckoo Duo.

€74,95 €99,95

Deliverytime

Karlsson Alarmklok Six In The Mix - diverse kleuren

Deze moderne digitale wekker van het merk Karlsson is een grote hulp om op tijd wakker te worden. Maar dat is niet alles wat Six in the mix kan doen! Deze zeshoekige design wekker laat zien welke dag, datum en temperatuur het is. Het reageert ook op aanra

€83,00

Deliverytime

Karlsson Klok Modern Cuckoo - Diverse kleuren

Koekoek! Wie kent de ouderwetse koekoeksklok niet? Karlsson gaf de traditionele koekoeksklok een moderne uitstraling. Het resultaat? Wandklok Cuckoo.

€91,00

Deliverytime

Karlsson Flip klok No Case Stand

De beroemde bestseller Flip No Case klok van Karlsson is terug! De klok in zwart met een voet in mat zwart heeft een retro design dat tegelijkertijd heel modern is. De klok, ontworpen door BOX32 Design, bestaat uit kaarten die draaien en op deze manier de

€125,00 €179,00

Deliverytime

Karlsson Wandklok Mars 60 Cm Glas

Deze schitterende wandklok is gemaakt van gedrukt glas en zal een echte eye-catcher zijn in iedere kamer. De klok is voorizen van een stil uurwerk, dit houdt in dat de klok geluidloos is. Een mooi accent in de slaapkamer, woonkamer, keuken of werkruimte!

€145,00

Deliverytime

Blijf bij de tijd met Karlsson

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »