Menu
EUR
Kan Teddy en industrieel samen?

Kan Teddy en industrieel samen?

Door: De Woon Winkel Reacties: 0

TEDDY STOF

Deze trend zagen we al vaker voorbij komen in de mode en vaak laat het interieur dan niet lang op zich wachten. Deze stof zie je in de woontrends terug komen in bijvoorbeeld fauteuils, banken, kussens, plaids en accessoires.

Met deze stof voeg je instant warmte en gezelligheid toe aan je interieur. Door een spannend contrast te houden, kan je het best de teddy stof combineren met gladde stoffen of koude materialen. Deze stof zie je vooral terug komen in rustige interieur met bruintinten en hout.

STAAL EN INDUSTRIEEL

Je ziet steeds vaker dat staal terugkomt in het interieur. Staal is een veelzijdig materiaal, en past in veel verschillende woonstijlen. Vooral bij een industriële stijl zie staal veel terug.

Staal kan je op verschillende manieren toepassen in je interieur, zoals meubels, accessoires, trappen, kozijnen en deuren.

Staal kan je erg gemakkelijk combineren met verschillende kleuren en materialen, omdat staal vaak wordt toegepast in basic kleur als zwart of grijs. Staal staat bijvoorbeeld erg mooi bij hout en beton. Wanneer je staal combineert met Teddy stof dan vlak je het harde gevoel van het staal af wat en komt er juist warmte in het interieur.

Recente artikelen

Tags

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze actuele aanbiedingen
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »