Corona informatie

Hoe gaat De Woon Winkel met het Corona virus om?

Onze winkel is vooralsnog open, echter op aanraden van het RIVM dienen wij contactmomenten te beperken. Wij verzoeken u dan ook zoveel mogelijk via onze webshop te bestellen. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze showroom, wij verzoeken u dan om contactloos te betalen.

Wilt u een artikel van dichtbij zien maar lukt het u niet om naar onze showroom te komen? Schroom dan niet om ons te mailen of te bellen op 0224-850926, wij kunnen u altijd extra foto's of filmpjes toesturen zodat u alsnog gemakkelijk via onze webshop kunt bestellen.

We doen ons uiterste best om uw bestellingen zo snel mogelijk bij u op locatie te hebben, maar kunnen dit door verschillende maatregelen niet altijd garanderen. Wij vragen hiervoor uw begrip.

In het kort:
- Onze showroom in Winkel blijft vooralsnog gewoon open. Maandag tot en met vrijdag 9:00-17:30 uur en zaterdag van 9:00-17:00 uur.
- U kunt ons helpen door zo veel mogelijk via de webshop te bestellen.
- We kunnen de levertijden die u normaal van ons gewend bent helaas niet altijd garanderen.
- Op onze webshop kunt u per artikel zien wat de huidige voorraad is, daarnaast hebben wij vernomen dat onze leveranciers tot op heden ook blijven leveren.

We volgen de berichtgeving omtrent nieuwe richtlijnen vanuit de overheid op de voet, mocht dit verdere gevolgen voor u als klant hebben dan zullen we u hier z.s.m. van op de hoogte stellen.


Uiteraard doen wij ook in deze tijden onze uiterste best u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »