TV meubel Binck Old Teak - medium

Binck
    Levertijd:8-12 weken (Dit product wordt op maat gemaakt)
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

TV meubel met 1 deur en 2 open vakken met een stalen onderstel

TV meubel Binck heeft een stoer, industrieel en modern uiterlijk. De kast is gemaakt van lamulux. Dit hoogwaardige materiaal is sterk, hard, licht en ongevoelig voor krasvorming. Door de aangebrachte houttekening en –structuur, heeft het dezelfde karakteristieken en kenmerken als massief hout.

Daarnaast voelt het ook nog eens als echt hout! Het is alleen minder gevoelig voor krassen en vlekken als massief hout en onderhoudsvrij. Bij knoeien of vlekken is afnemen met een vochtige doek voldoende. Het lamulux is afgewerkt in de kleur Old Teak, waardoor een vintage warme houtlook ontstaat.

Dit artikel wordt opgebouwd geleverd.

Afmetingen: 47 (h) x 49 (d) x 126 (b) cm

Het woonprogramma Trip bestaat uit een serie meubelen die aansluiten bij de allerlaatste trends. Een natuurlijke en warme uitstraling gecombineerd met een moderne (RVS) afwerking. De meubelen uit de lamulux collectie zijn afgewerkt met een laagje fineer waardoor het kras- en slijtvast is.

Het meubelprogramma heeft een uniek decor door middel van de ijzersterke Melamine bovenlaag. De voordelen van dit programma op een rijtje:

Kras-, slijt en stootvast
Eenvoudig te onderhouden
Voelt aan als massief hout doch kent geen houtwerking
Softclose op deuren en laden

Lamulux

Lamulux is een product gebaseerd op melamine (ook wel bekend van keukentafels). Melamine is een synthetische stof welke voornamelijk wordt gebruikt bij de productie van kunststoffen. Melamine-kunststoffen zijn sterk, hard, licht en bestand tegen o.a. zuren. Door de aangebrachte houttekening, -kleur, -diepte en -structuur voelt en oogt het als echt hout! Het heeft een hoge kleurechtheid en is krasbestendig.

Onderhoud

Bijkomend voordeel is tevens dat het veel minder gevoelig is dan echt hout; het werkt immers niet en het heeft geen onderhoud nodig. Afnemen met een vochtige doek is al voldoende. Ook bij knoeien of vlekken. De poten zijn door de verwerking van PVC veel minder gevoelig voor gebruiksschade. Regelmatig afnemen met een vochtige schone doek (zonder reinigingsmiddelen) is voldoende, vergeet niet het oppervlak daarna droog te wrijven!

Gerelateerde Producten