Bartafel industrieel met dik massief mango blad

Eleonora
Bekijk in de showroom
    Levertijd:1-2 maanden (afhankelijk van afleverlocatie)
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Industriële bartafel mango met robuust stalen onderstel

Dit geeft een heerlijke woonsfeer en tegelijkertijd een moderne uitstraling. Deze tafel is gemaakt van massief mango en dat geeft de tafel een stoer robuust uiterlijk, zeker met het robuuste stalen onderstel. Het blad heeft een mooie warme sfeer. De tafel wordt als eenvoudig bouwpakket geleverd en is leverbaar met een wit of donkergrijs onderstel.

Het hardhouten tafelblad is gemaakt van mangohout. Het tafelblad heeft een dikte van 6 cm. Dit is opgebouwd uit een 3 cm massief blad + een 3 cm dikke opdikrand. Het mango tafelblad heeft een metalen onderstel van 10x5 cm dik. Het metaal is gelakt met blanke lak. Hierdoor behoud het staal het industriële onbewerkte effect.

De robuuste Mango-serie is een stoere collectie meubels voor in het hele huis. Zoals de naam al verklapt is de serie gemaakt van mango-hout en is afgewerkt met zware, metalen details. Het hout heeft een prachtige warme ondertoon en in combinatie met mooie kamerplanten creëer je een tropisch geheel. De bartafel heeft een hoogte van 110cm, en is geschikt voor 2 tot 6 personen. Ook is de bartafel bijzonder goed te combineren met de bijpassende boekenkast, tv meubel en salontafel

Afmetingen: 110 (h) x 80 (d) x 140 (b) cm

Afmetingen tussen de poten:

160 cm breed heeft 122 cm ruimte tussen de poten

200 cm breed heeft 162 cm ruimte tussen de poten

240 cm breed heeft 202 cm ruimte tussen de poten

300 cm breed heeft 262 cm ruimte tussen de poten