Bijzettafel Flair

Flair
Bekijk in de showroom
    Levertijd:8-12 weken (Dit product wordt op maat gemaakt).
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Strakke salontafel van onderhoudsvrij lamulux materiaal met warme kleuren.

Deze hoektafel Flair is uitgevoerd in een mooie warme houtstructuur waardoor het natuurlijk oogt. De kleur van dit artikel heet Mumba en heeft een hele warme uitstraling.

Afmetingen: 67 (b) x 67 (d) x 40 (h) cm

Serie Flair

Het woonprogramma Flair bestaat uit landelijke meubelen die warm aanvoelen door de kleur Mumbai. Het houtmotief oogt zeer natuurlijk en de RVS afwerkingen, zoals het onderstel en de grepen, geven de meubelen een modern karakter. De meubelen Flair zijn krasvast waardoor de levensduur enorm lang is met een mooie afwerking. In deze serie wordt gebruik gemaakt van moderne grepen en soft-close ladegeleiders waardoor de laden makkelijk sluiten (indien van toepassing natuurlijk). U kunt optioneel ook kiezen voor verlichting waardoor uw meubelstuk extra aandacht krijgt.

Lamulux

Lamulux meubelen hebben de optiek en voelen overtuigend aan als massief eiken hout. Het is echter geen echt hout! Het verschil is bijna niet te zien, maar merkt u wel in uw portemonnee. Naast fraai en prijsvriendelijk heeft Lamulux een hoge waarde van kras-, slijt- en stootvastheid. Lamulux is makkelijk te reinigen met een vochtige doek. Kiest u voor zeer voordelige meubelen, een lange levensduur en een grote keuze? Kies dan voor Lamulux meubelen.

Gerelateerde Producten