Bank Bonanza - 3 zits met of zonder loungegedeelte

Bonanza
    Levertijd:8-12 weken
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Stijlvolle leren bank in vele maten, kleuren en varianten verkrijgbaar.

Een bank als deze staat als een duidelijk element in huis. Een bank bepaalt de sfeer van het interieur en deze bank biedt een goede basis voor meerdere woonstijlen. Deze ruime bank biedt ruimte genoeg voor de hele familie en zit heerlijk.

Maar het belangrijkste is het hoogwaardige zitcomfort. Aangezien dit moeilijk onder woorden gebracht kan worden, nodigen we u uit om in alle rust dit comfort in onze showroom te ervaren. We staan voor u klaar om u te adviseren over de verschillende maten, kleuren en andere leersoorten of stoffen waarin deze bank te verkrijgen is.

Stoer bankstel Factory in leer. Deze bank Factory behoort tot het bonanza concept. De bank is leverbaar met diverse pootstellen en verschillende soorten stikwerk in de rugleuning. Door de verschillende elementen is de bank ook als (hoek)bank samen te stellen is. Hierdoor is de bank in bijna iedere gewenste opstelling leverbaar. Leverbaar met gladde rugleuning of met diverse soorten stiksel in rugleuning. Op de afbeelding uitgevoerd in het stoere Cowboy leer, maar ook leverbaar in tal van andere leersoorten. Selecteer de losse elementen en stel u eigen bank samen.

Stap 1: Kies uw model

Deze bank is in 9 verschillende modellen beschikbaar. Met drie verschillende ruggen en drie verschillende frames. In de productgalerij kunt u alle opties zien.

Stap 2: Kies uw opstelling

Bij deze stap kunt u uw eigen opstelling kiezen, of een deel ervan. Zo kunt u bijvoorbeeld de keuze 3 zits bank aanvinken als u een 3 zits bank wil hebben. Als u meerdere delen wilt bestellen. Kunt u het hele formulier invullen inclusief het onderdeel wat u wenst. Als u bijvoorbeeld zelf een hoekbank wil creëren kiest u bijvoorbeeld eerst voor een 2-zits met 1 arm, dit voegt u toe aan uw winkel mandje. Hierna kunt u een volgend deel toevoegen aan uw winkel mandje, bijvoorbeeld een hoekstuk, of een ottomane.

Stap 3: Kies uw stof- of ledergroep, en uw kleur

In stap 3 van het formulier kunt u een leder- of stofgroep kiezen, aan de hand van deze stofgroep wordt de prijs bepaald. In het keuzemenu  kunt u uw stofkeuze verder specificeren.


Zithoogte: 44 cm, zitdiepte: 59 cm. 82 (h) x 93 (d) x 204 (b) cm

Cowboy leder - Buffelleer

Cowboy leder is een stoer, solide en oersterk buffelleer. Het oogt robuust en wild, precies zoals het dier zelf. De huiden zijn chroom-gelooid en door en door geverfd. Daarna zijn de nerven gefinished met een combinatie van olie en wax. Het droogmalen aan het einde van het proces geeft het leer zijn zachter en natuurlijke uitstraling. Cowboy leder is uitsluitend gemaakt met aniline verfstoffen, om er zeker van te zijn dat de uitstraling nature is en dat de karakteristieke kenmerken van het leer zichtbaar blijven. De schoonheid van dit leer zijn de tinten in de kleuren, de natuurlijke punten (zoals insectenbeten en krassen) en met name de prachtige nerf-structuur van de buffel. Hoe ouder dit leer wordt, des te mooier het wordt.

Het zitmeubel wordt met de grootste zorg gestoffeerd en bekleed met “echt buffel-leder”. De hele levensgeschiedenis van de buffel is uiterlijk vertegenwoordigd in de huid door middel van littekens, insekten beten, schuurplekken, enz. Dit geeft het leder zijn vintage-look en zorgt dat alle huiddelen uniek zijn, ook met betrekking tot kleurverschillen tussen de verschillende huiddelen.
Gerelateerde Producten