Wandkast Express - groot

Express
Bekijk in de showroom
    Levertijd:8-12 weken (Dit product wordt op maat gemaakt)
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Kast van krasvast lamulux met 2 deuren, 1 lades en 5 open vakken

Barkast Express heeft een stoer, industrieel en landelijk uiterlijk. De kast is gemaakt van lamulux. Dit hoogwaardige materiaal is sterk, hard, licht en ongevoelig voor krasvorming. Door de aangebrachte houttekening en –structuur, heeft het dezelfde karakteristieken en kenmerken als massief hout. Daarnaast voelt het ook nog eens als echt hout! Het is alleen minder gevoelig voor krassen en vlekken als massief hout en onderhoudsvrij. Bij knoeien of vlekken is afnemen met een vochtige doek voldoende. Het lamulux is afgewerkt met een orient afwerking, waardoor een vintage warme houtlook ontstaat. De vakkenkast is voorzien van een zwart metalen onderstel.

De kast biedt opbergruimte achter de twee deuren en in de vier lades met komgrepen. Deze zijn voorzien van softclose geleiders, waardoor ze makkelijk openen en sluiten. Het bovendeel van de kast is voorzien van 5 creatief vormgegeven vakken, waarin u boeken of woonaccessoires kunt uitstallen.

Afmetingen: 193 (h) x 48 (d) x 117 (b) cm

Hartstikke stoere meubelcollectie Express. De meubels zijn gemaakt van lamulux met een metalen onderstel. Dit sterke materiaal is licht, ongevoelig voor krasvorming en eenvoudig te onderhouden. Het lamulux heeft een mooie, aangebrachte houtstructuur, waardoor de industriële meubelen ook aanvoelen als echt hout. De meubels hebben een strakke afwerking. De lades zijn voorzien van komgrepen. Het woonprogramma Express bevat meubelen voor het hele interieur! Een uitschuifbare eettafel en barkast voor in de eethoek en een salontafel, dressoir en tv-meubel voor in een stoere zithoek. Geef uw hele woonkamer dezelfde stijl!

Het meubelprogramma heeft een uniek decor door middel van de ijzersterke Melamine bovenlaag. De voordelen van dit programma op een rijtje:

Kras-, slijt en stootvast
Eenvoudig te onderhouden
Voelt aan als massief hout doch kent geen houtwerking
Softclose op deuren en laden

Lamulux

Lamulux is een product gebaseerd op melamine (ook wel bekend van keukentafels). Melamine is een synthetische stof welke voornamelijk wordt gebruikt bij de productie van kunststoffen. Melamine-kunststoffen zijn sterk, hard, licht en bestand tegen o.a. zuren. Door de aangebrachte houttekening, -kleur, -diepte en -structuur voelt en oogt het als echt hout! Het heeft een hoge kleurechtheid en is krasbestendig.

Onderhoud

Bijkomend voordeel is tevens dat het veel minder gevoelig is dan echt hout; het werkt immers niet en het heeft geen onderhoud nodig. Afnemen met een vochtige doek is al voldoende. Ook bij knoeien of vlekken. De poten zijn door de verwerking van PVC veel minder gevoelig voor gebruiksschade. Regelmatig afnemen met een vochtige schone doek (zonder reinigingsmiddelen) is voldoende, vergeet niet het oppervlak daarna droog te wrijven!