Bijzettafel Edge

Edge
    Levertijd:8-12 weken (Dit product wordt op maat gemaakt).
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Bijzettafel van onderhoudsvrij lamulux materiaal met zwart metalen onderstel.

Bijzettafel Edge is uitgevoerd in een mooie warme houtstructuur waardoor het natuurlijk oogt. Door het kleurgebruik heeft dit artikel een hele warme uitstraling.

Afmetingen: 67 (b) x 67 (d) x 40 (h) cm
Serie Edge

Het woonprogramma heeft een subtiel industrieel uiterlijk door de stoere metalen details. De meubelen zijn exclusief uitgevoerd in de mooie Lamulux Mokka kleur. De meubelen zijn krasvast waardoor de levensduur enorm lang is met een mooie afwerking. In deze serie wordt gebruik gemaakt van moderne grepen en soft-close ladegeleiders waardoor de laden makkelijk sluiten (indien van toepassing natuurlijk).

Lamulux

Lamulux meubelen hebben de optiek en voelen overtuigend aan als massief eiken hout. Het is echter geen echt hout! Het verschil is bijna niet te zien, maar merkt u wel in uw portemonnee. Naast fraai en prijsvriendelijk heeft Lamulux een hoge waarde van kras-, slijt- en stootvastheid. Lamulux is makkelijk te reinigen met een vochtige doek. Kiest u voor zeer voordelige meubelen, een lange levensduur en een grote keuze? Kies dan voor Lamulux meubelen.

Gerelateerde Producten