Info

Bij De Woon Winkel hebben we een breed assortiment van moderne en industriele meubels. Van kasten tot salontafels en van eettafels tot tv meubels. Maar ook bijzettafeltjes, decoratieplanken en woonaccessoires. Naast het grote aanbod van houten meubels verkopen we ook lampen, banken, eettafelstoelen en een metalen meubels. De meubels komen rechtstreeks uit de collectie van landelijke meubelaanbieders.

Dankzij onze zeer scherpe inkoop van grote partijen zijn wij in staat om de meubels tegen zeer lage tarieven te verkopen. Bovendien zitten we niet op een dure A-locatie, hebben we een eenvoudige showroom en doen we er alles aan om onze kosten zo laag mogelijk te houden. Dit alles doen we om een zo scherp mogelijke prijs te kunnen hanteren, want daar staan we voor. Zo kan iedereen over een mooi interieur beschikken voor een betaalbare prijs. Naast De Woon Winkel bevindt zich de Houten Meubel Outlet. Hier vind je meubels voor dumpprijzen. Het is uiteraard ook mogelijk om een interieur te mixen met artikelen van de Houten Meubel Outlet en De Woon Winkel door elkaar.

We hebben een groot deel van het assortiment online staan. Ben je op zoek naar iets anders? Laat het ons weten, wellicht kunnen we dit artikel ook opnemen in ons assortiment.