Retourneren? Natuurlijk!

Bij dewoonwinkel.nl weten we hoe lastig het soms kan zijn om de juiste meubels te kiezen voor in je woning. Daarom heb je bij ons 14 dagen bedenktijd nadat je het artikel ontvangen hebt. Let op: het retourrecht is niet van toepassing op artikelen die op maat besteld zijn zoals banken en eettafels.

Een aantal voorwaarden voor het retourneren van de artikelen zijn:

  • Stuur het artikel volledig terug samen met het herroepingsformulier. Dit formulier ontvang je bij de orderbevestiging.

  • Je dient het artikel in de originele staat en verpakking retour te zenden. Reeds opgebouwde meubels kunnen we helaas niet meer retour nemen.

Retourkosten

De verzendkosten van de retour gestuurde artikelen zijn voor eigen rekening. 

Kleine artikelen kunnen bijvoorbeeld via PostNL geretourneerd worden.

 

Je kunt bij grotere artikelen ook gebruik maken van onze transporteur. We brengen dan de werkelijke verzendkosten van de transporteur in rekening. Deze zijn over het algemeen hoger dan de verzendkosten die je betaalt als je bij ons bestelt. Met name grote, opgebouwde of zware meubelen zijn erg prijzig om te transporteren.

 

Retourbetaling

Wanneer het retour gestuurde artikel door ons is ontvangen, storten we het aankoopbedrag terug op hetzelfde rekeningnummer als waarmee je betaald hebt. Mocht het zo zijn dat het rekeningnummer ontbreekt, dan zullen wij contact met je opnemen.

Wil je het rekeningnummer wijzigen waarop het bedrag teruggestort zal worden? Dan kan je het beste contact met ons opnemen per email via info@dewoonwinkel.nl.