Woood Achiel Vloerkleed Jute Gestreept Naturel 400x200cm

469,00
Het Achiel vloerkleed uit de collectie van het Nederlandse merk WOOOD is helemaal van deze tijd en geeft een zorgeloze vakantiesfeer en goede basis aan iedere ruimte. Het Achiel vloerkleed is gemaakt van 100% jute met een naturel kleur en lijnenspel. Door Lees meer

Specificaties

Merk:
Woood
Beschikbaarheid:
In afwachting van nieuwe voorraad

Informatie

Het Achiel vloerkleed uit de collectie van het Nederlandse merk WOOOD is helemaal van deze tijd en geeft een zorgeloze vakantiesfeer en goede basis aan iedere ruimte. Het Achiel vloerkleed is gemaakt van 100% jute met een naturel kleur en lijnenspel. Door het gebruik van jute is het vloerkleed prima warmte-doorlatend en kan probleemloos op een vloer met vloerverwarming geplaatst worden.

Onderhoud

Om zo lang mogelijk van het vloerkleed te kunnen genieten is het aan te raden het vloerkleed regelmatig te stofzuigen zonder borstel en regelmatig te draaien zodat er geen looprichtingen in het vloerkleed verschijnen. In geval van vlekken, deze verwijderen met een vochtige doek.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »