5 jaar All in House garantie

40,00
Uiteraard geniet je van de standaard garantie op je nieuwe aankoop. Maar wil je een langere en uitgebreidere garantie op je bank, fauteuil, stoel of karpet? Dan hebben wij daar het antwoord op! Kies voor 5 jaar garantie en ontvang tegen een geringe meerpr Lees meer

Specificaties

Beschikbaarheid:
Niet op voorraad, wel beschikbaar

Informatie

ALL IN HOUSE SERVICE

Uiteraard geniet je van de standaard garantie op je nieuwe aankoop. Maar wil je een langere en uitgebreidere garantie op je bank, fauteuil, stoel of karpet? Dan hebben wij daar het antwoord op! Kies voor 5 jaar garantie en ontvang tegen een geringe meerprijs, een volledig serviceprogramma, dat wij bij ALL IN HOUSE speciaal voor jou hebben samengesteld. Deze aanvullende garantieservice, gaat namelijk verder daar waar de normale fabrieksgarantie eindigt. Is dat even mooi meegenomen?

HOE WERKT HET?

Deze aanvullende garantieservice sluit je af bij ALL IN HOUSE B.V. gelijktijdig met de aankoop van je nieuwe zitmeubel of karpet. Je ontvangt na uitlevering van je nieuwe aankoop een garantiecertificaat. Het Service Centre van ALL IN HOUSE staat je gedurende de gekozen garantieperiode met raad en daad bij en biedt professionele hulp, wanneer zich calamiteiten voordoen zoals vlekken of bij problemen met de constructie van je zitmeubel. Indien nodig stuurt het Service Centre van ALL IN HOUSE één van hun deskundige meubelservice specialisten, die het probleem bij je thuis gratis komt verhelpen. Dat is pas wonen zonder zorgen!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »